af Peter Huston, oversat af Willy Wegner.


For at nå frem til hvad der virkelig skete i Roswell i 1947 sendte vi Peter Huston, forfatter til bogen Scams for the great beyond , afsted for at interviewe David Quinne, officiel psykisk begavelse ved Inquiring Skeptics of Upper New York. Quinne har en grad i kvantemetafysik fra Maharishi universitetet og en en mester udi "retro-cognition", den psi-baserede evne til at fornemme forløbet af fortidens hændelser efter de er sket. Hans kræfter er målt til lidt over 50 hertz af professor Chico Torinaka-Mierda fra Russell Polytechnic Institute Non-Cognitive Thought Laboratory.

Why-files : Hr. Quinne, hvor nøjagtigt befinder Roswell, New Mexico sig?

David Quinne : Roswell er ikke et sted. Det er en sindstilstand, eksemplificeret ved store tomme strækninger og en emotionel relation til vesttexanske bondeknolde.

WF : Javel, ja…

DQ : Vi kan se det hele … hvis vi har tid nok, og ved hvor vi skal se.

WF : Uh .. det vil jeg tro. Lad os nu komme frem til sagens fakta.

DQ : Fakta har ingen mening for dem der ikke har brug for dem.

WF : Mange påstår at et ikkejordisk rumskib styrtede ned i New Mexicos ørken i 1947. I relation hertil hævdes det, at regeringen fandt og obducerede flere rumvæseners kroppe og har brugt de fremmedes teknologi til at forbedre militære fly. Disse mennesker hævder også at regeringen har iværksat en massiv tys-tys undertrykkelse af sandheden. Fortæl os din mening om dette.

DQ : Jeg ved alting …faktisk. Det gør jeg.

WF : Lad os først høre om de påståede styrt.

DQ : Åh ja, rumskibsstyrtet … rumskibe styrter jo hele tiden ned. Det skyldes at de flyver hurtigere end lyset.

WF : Undskyld mig?

DQ : Ufologer har fastslået, at ved overlyshastigheder kan du ikke se hvor du er på vej hen. Det er derfor at den ikkejordiske avancerede teknik ikke kan afværge styrt. Vort svage jordiske luftvåben tør kun flyve med hastigheder over lydens fordi jetmotorer støjer meget, og piloterne kan alligevel ikke høre hvor de skal hen, så det er et ubetydeligt tab. Faktisk er det netop af den grund at de lader Geordi LaForge, den blinde ingeniør, flyve Enterprise i Star Trek.

WF : Hr. Quinne, kører du ikke derud af? Det er aldrig blevet bevist at et rumskib i det hele taget er styrtet ned.

DQ : Virkelig? (mumlende) Men jeg har læst alt om det i en bog. Faktisk har det stået i flere bøger og ikke så få tidsskriftsartikler. Der findes endog et UFO styrt museum i Roswell, New Mexico.

WF : Og det kalder du et cover-up – en sløring?

DQ : Nå, hvad skete der da?

WF : Der var faktisk et styrt i New Mexicos ørken ved Roswell i 1947. Regeringens forskere førsøgte virkelig at afholde folk fra at tale om det. En officer fra luftvåbenet udtalte at der var tale om en "flyvende skive".

DQ : Se! Jeg sagde det jo.

WF : Vent lige lidt. Der var et styrt og hvad det var blev tilbageholdt overfor offentligheden. Men der er et langt spring fra et styrt til et nedstyrtet rumskib. Ikke desto mindre skjulte luftvåbenet adskillige fakta om hændelsen. I 1994 besluttede luftvåbenet at gøre rent bord. De udsendte en rapport der erklærede, at man havde testet et top-hemmeligt lytteudstyr beregnet til opsendelse med ballon for at spore fremmede atomforsøg. Det blev kaldt Project Mogul, og den var sådan en ballon der styrtede ned. Faktisk passer alle troværdige beskrivelser af resterne på en nedstyrtet ballon, inklusive den berømte om en metal-farvet bøjelig vragrest limet sammen med pinde og sejlgarn.

DQ : Jamen hvorfor ventede de i årevis på at få det helt på det rene, hvis de ikke skjulte noget vigtigt?

WF : For det første: At spore fremmede staters atomforsøg er vigtigt. For det andet blev ufo tilhængerne ikke interesseret i Roswell hændelsen i 1947 før i 1970’erne og 80’erne. Selv ufo fanatikerne i slutningen af 40’erne og 50’erne afskrev historien om tallerkenstyrtet som værende for fantastisk til at blivet troet. Det er først i dag det er blevet til store nyheder.

DQ : Men hvad med at bruge ikkejordisk teknologi til at forbedre vore bombefly?

WF : Er du tosset? Vores førende bombefly i dag er B-52’eren, det samme som blev benyttet i Vietnam for 25 år siden. Stealth-flyet er imponerende, men ikke andet eller mere end en logisk forbedring baseret på tidligere kendt teknologi.

DQ : Hvad så med obduktionen af de ikkejordiske vist på fjensynet?

WF : Adskillige specialeffekt kunstnere har påpeget, at de ville kunne have gjort det bedre og mere realistisk.Og i det mindste ville de insistere på at holde kameraet i fokus på de interessante steder! Meget få, inklusive førende ufo-troende, finder filmen troværdig. Desuden, hvorfor er det mig der snakker? Det er jo dig der skulle være mester i psykisk retro-cognition, ikke?

DQ : Uhhuu…joe…Jeg synes uheldigvis at være sporet ind på en parallel tidslinje. Du ville bliver forbløffet over hvor vanskeligt det er at kontrollere ærefrygtsindgydende kræfter som mine.

WF : (træt) Åh ja, det vil jeg tro. Tak for at du gav mig lidt af din tid.

DQ : Jeg vidste du ville sige det, jeg er jo trods alt psykisk.

Oversat af Willy Wegner fra The WHY-files 1998 no. 1. Udgiver: Inquiring Skeptics of Upper New York (ISUNY), 8 Providence Street, Albany, NY 12203, USA
Kilde: Para-nyt 1998 nr. 2