Fryser du?

Fryser du?

af Claus Larsen Er du træt af den danske vinter? Er varmeregningen for stor? For sølle 129 kroner (tre Happy Meals og tre Hot Wings hos dine lokale McD) er dine sorger smeltet væk. Hos hjemmesiden HjemPlus.dk kan du nemlig købe et apparat, hvor man lover: "Med bærbare...

Enhver, der generer mig mest, er min køresyge

De lander i min indbakke dagligt. De kommer som oftest fra Nigeria, og er skåret efter den samme skabelon: En person med rigtig mange penge er pludselig kommet i en penibel situation, og har derfor udvalgt mig – som den eneste på denne klode – til at modtage i hvert fald en del af dette beløb. Denne her var dog lidt speciel…

Mirakelmanden Uri Geller. 3. del

I udsendelsen “Weekend” den 26. januar 1974 var der lovet et ekstranummer, et af de mest aktuelle numre i underholdningsverdenen. Det nummer stod en 27-årig israeler for; hans navn var Uri Geller.

Mirakelmanden Uri Geller. 2. del

I udsendelsen “Weekend” den 26. januar 1974 var der lovet et ekstranummer, et af de mest aktuelle numre i underholdningsverdenen. Det nummer stod en 27-årig israeler for; hans navn var Uri Geller.

Operation X – De falske åndemagere

Martin Hulbæk er en alsidig mand. Han er dog mest kendt for sit arbejde som synsk, hvor hans mange kunder oplever tæt kontakt til deres kære afdøde. Derfor troede Tine Sjørup sig i gode hænder, da hun i starten af 2008 tog til en seance. På vejen hjem fra seancen begyndte Tine dog at tvivle. Hun kunne genkende ting, hun selv havde sagt. Det viste sig, at Tines fornemmelse var korrekt: Hver eneste detalje som Martin Hulbæk kom med, var også tidligere beskrevet i en avisartikel i Fyens Stiftstidende. Han havde endda også videregivet nogle af de fejl, der også var med i artiklen.

Slanker lysernæring forstanden?

Hvis du vil i gang med lysernæring skal du begynde med syv dage uden væske og absolut ikke æde så meget som en vaniljekrans. Du kan roligt smide din tandbørste ud. Væske? Nix! – det gælder både vand, kaffe og whisky – ”you name it” – alt flydende.

Fupmagere har let spil i Danmark

Årtiers naturvidenskab har begavet menneskeheden med nye teknologier, der har ført til nye lægemidler og behandlingsmetoder mod alvorlige sygdomme. Det, der som regel tog livet af vores forældre og bedsteforældre, kan i dag ikke blot behandles, men ofte også fuldstændigt kureres.

Slut med lykke og mammon pr. postordre

Her i Danmark kender vi Kuponhæfterne og ligenede tryksager der med regelmæssige mellemrum dumper ind ad brevsprækken, hvis man da ikke har et lille skilt med nej tak til reklamer. Vi bliver tilbudt lykke og mammon.

Ugentlige verdensnyheder

Et tilfældigt men nysgerrigt klik på en henvisning i en artikel om legendariske Bigfoot bragte mig ind på et amerikansk ugeblads side. Her læste jeg bekendelseshistorien: I Was Bigfoot’s Love Slave. Det var en gammel historie fra 2001. Opløftet over den muntre beretning zappede jeg lidt rundt og bingo! Der gik hul på bylden, det væltede ud, så at sige. Jeg læste først en nyere artikel – How to tell if your prostitute is an extraterrestrial fra den 2. september 2004.

Afsløring af mysteriet om kæmpeskelettet

For ikke så længe siden dukkede der en nyhed op i medierne i Indien, Bangladesh og mange andre lande om fundet af et kæmpeskelet. Det var af enorme dimensioner og udgravet i en ikke navngiven ørken. Der var også et foto af skelettet med to forskere stående ved siden af. Skelettets størrelse kan bedømmes ud fra højden af den person som står tæt ved kraniet. Til sammenligning ville skelettet stamme fra et over 20 meter højt menneske.

Syvstjernet tosset?

En lille metalplade med en indgraveret syvtakket stjerne og med stjernesymboler i hver tak skaber mirakler. Syvstjernen har en forunderlig kraft som virker helbredende, hævder sælgeren, firmaet Sevenstar International, hjemmehørende i Skibby på Sjælland.

Mirakelmanden Uri Geller. 1. del

I udsendelsen “Weekend” den 26. januar 1974 var der lovet et ekstranummer, et af de mest aktuelle numre i underholdningsverdenen. Det nummer stod en 27-årig israeler for; hans navn var Uri Geller.

Fup og fidus: Diplomer til fals

Det er næsten lettere end at klø sig i nakken! Der kræves ingen undervisning, prøver eller bestået eksamen. Lærebøger? Niks! Savner du pondus, så er der diplomer for hvad som helst til salg på nettet.

Julemanden – findes han?

Som skeptikere får vi utallige vigtige spørgsmål. Et af de mere sæsonbestemte er spørgsmålet: findes julemanden? Vi har valgt at bære spørgsmålet videre til professor Clozét, der altid har et svar på hvad som helst.

Psykisk telefonrådgivning via infomercials

I nogle amerikanske tv-reklamer annoceres det at ”Miss Cleo kender sandheden” og et telefonnummer dukker op på skærmen. De amerikanenere, der har forsøgt at komme i kontakt med Cleo tælles i millioner, oplyses det. Men i stedet for at komme i snak med Cleo får man en anden ”psykisk begavelse” i røret.

Så bøjes der igen skeer i Danmark

I ugen op til jul fik Danmark endnu engang besøg af en skebøjende israeler. Navnet var denne gang Guy Bavli, men den store forskel mellem ham og Uri Geller er, at han ikke fornægter sin baggrund som tryllekunstner.

Clarke om de forfalskede månelandinger

Som mangeårig beundrer af USA er jeg rystet over at høre, at en nylig opinionsundersøgelse tyder på, at 20% af den amerikanske befolkning er uvidende tåber. Jeg håber, tallet er stærkt overdrevet, da man ikke kan bruge nogen mildere betegnelse om folk, som tror at månelandingerne var svindel.

Kuponklipperier

Maria Duval er ikke hvem som helst. Hun er intet mindre end verdens største clairvoyant, skrives der i KuponNyhederne. Hendes talisman har bevist sit værd, erklærer Maria Duval. “Den rummer mere seriøse kræfter end visse andre såkaldte lykkebringere, som De måske tidligere har modtaget. De kan, blot ved at røre ved den, føle dens udstråling og dens magnetiske kraft i Deres hænder.”

Svar fra Maria Duval – verdens største…

Det lykkedes! Jeg har fået tilsendt min helt egen talisman fra Maria Duval. Jeg modtog brevet i slutningen af januar. Min lykke er gjort! Jeg gjorde som anvisningerne bød mig. Brevet blev åbent mens jeg var alene, ingen andre måtte se min talisman, endsige røre den! Hvis andre rører den vil jeg muligvis ikke kunne undgå “negative vibrationer”.