Aktuelt

Her kan du finde Skepticas arkiv over nyhedshistorier fra andre kilder.

Historierne kan også findes på Skepticas Facebook væg.

Hvor er de synske – endnu en gang?

Den tyske North Channel Bank erklærede sig i 2019 skyldig i at have svindlet den danske statskasse for over 1 milliard kroner. Nu har SKAT tabt en erstatningssag mod det advokatfirma, der rådgav banken. Hvorfor i alverden kan de synske - vi nævner i flæng John Braad,...

Mere om Mia-sagen

Hvordan kan det så gå til at ikke hver eneste landsby i hele Danmark søndag morgen blev ramt af en sådan meningsløs tragedie?

Mia-sagen: Hvor var astrologerne?

Kan vi være enige om, at overtroen endnu engang fejlede i forsøget på at kunne bruges til noget virkelig vigtigt? Her tænkes naturligvis på den aktuelle sag med Mia Skadhauge Stevn.

Nej, smittede bliver ikke skammet ud i Bilka

"Det lyder helt vildt.En coronasmittet person, der burde være hjemme i isolation, går rundt i Bilka i Horsens. En bekendt genkender vedkommende og henvender sig i kundeservice.Efter at have fortalt, at der går en smittet rundt i varehuset, lyder det over højttaleren,...

To ud af tre vaccine bivirkninger kan tilskrives nocebo

"Scientists in the US examined data from 12 clinical trials of Covid vaccines and found that the “nocebo effect” accounted for about 76% of all common adverse reactions after the first dose and nearly 52% after the second dose."