For 2000 år siden ironiserede den romerske filosof Arellius Fuscus over den astrologiske spådomkunst:

»Hvis astrologien er sand, hvorfor så bekymre sig om noget som helst andet?«

Det spørger Skeptica også om, for minsandten om ikke Karl Aage Jensen, indehaveren af “Astrologisk Detektivbureau” i dagens stjernegylp skriver om det skrækkelige Mia mord.

Efter at have givet en detaljeret beskrivelse af et “spændingshoroskop”, giver Karl Aage Jensen dette råd:

“Sådanne horoskoper burde senders til fx natteravnene, som så kunne være ekstra opmærksomme på disse hårde tidspunkter. Men der er så lige den udfordring, at det ikke er til at forudsige, at det netop skulle være i Ålborg, at det skete, for spændingen vil være der i andre byer i Danmark, dog lidt forskudt for kl. 6.09.

I København er det tæt på kl. 6.00, at aspektet er eksakt, så inden for 10-15 minutter er aspektet eksakt rundt om i hele landet. Det kunne være spændende at høre fra folk, der har oplever noget i denne periode. Nu ligger det tidligt søndag morgen, hvor de fleste sover, men nogle ER jo stået op, eller endnu ikke kommet i seng. Send gerne din oplevelse til karl@astrologi.dk, så indgår svaret anonymt i den astrologiske forskning.”

Kilde

Idet vi erindrer Arellius Fuscus ironiserende udtalelse, hvordan kan det så gå til at ikke hver eneste landsby i hele Danmark søndag morgen blev ramt af en sådan meningsløs tragedie?

Ja, undskyld vi spørger! Mon Karl Aage Jensen kan finde et svar i “spændingshoroskopet?

Læs mere om de astrologiske spøjserier her og her.