I forbindelse med den russiske invasion af Ukraine kan astronomer ved Kyivs astronomiske observatorium berette om uidentificerede objekter, der ikke skulle være militære krigsfly.

As a result of the observations made in the village of Vinarivka, located in the south of Kyiv, the researchers explained these celestial objects as “phantoms that are an object is a completely black body that does not emit and absorbs all the radiation falling on it.”

They also stated that UFOs are very fast, and it is very difficult to take pictures.
Kilde: Interesting Engineering

Hvis vi lige ser bort fra selvmodsigelsen – hvis man ikke kan identificere objekterne, hvordan ved man så, at det ikke er militære krigsfly? – og ellers leger med på idéen om at det så må være rumvæsener, der fistrer rundt i atmosfæren i en krigszone, så melder der sig med det samme et par spørgsmål.

Hvorfor blander rumvæsener sig i jordiske konflikter?
De risikerer jo at blive skudt ned og dermed afsløret af verdenspressen, hvilket er stik imod deres plan kun at kontakte folk i afsidesliggende områder og gøre disse til deres ambassadører for Jorden med plads i Det Galaktiske Råd.

Har rumvæsenerne valgt side i konflikten?
Hvis valget er faldet på Ukraine, kunne det jo forklare, hvorfor Ruslands ellers så mægtige militær ikke har kunnet løbe Ukraine over ende, men tværtimod i skrivende stund har svært ved blot at fastholde de erobrede områder og endda er på retræte.

Hvis valget er faldet på Rusland, må vi konstatere, at udenjordisk militærstøtte ikke er de rubler værd, som Putin må have betalt til gengæld.

Men måske er Putin i virkeligheden et rumvæsen? Det ville forklare en hel del…