Danmarkvaagner.dk er en interessant og særdeles underholdende hjemmeside. Den fungerer som en personlig blog, skrevet af en Lin Ajna Gomntu, som har en mission om at oplyse danskerne om en bred vifte af emner, der sjældent hvis nogensinde får spalteplads i de landsdækkende aviser og tv-stationer.

Emnerne kan bedst beskrives som standard konspirationsteorier, som at 5G stråling er meget skadelig, mens Covid-19 virus ikke er så skadelig som myndighederne påstår men også at Covid-19 virus er et biovåben udviklet af skumle kræfter.

Man kan tilmed downloade et dokument, som kaldes “notifikation om ansvarspådragelse for tvangsvacciner“, hvor man opfordres til at sende det til beslutningstagere i den tro, at modtagerne så har accepteret ansvar for de utallige skader og dårligdomme, som Covid-19 vaccinerne i konspirationsteoretiske kredse hævdes at have forårsaget.

Også chemtrails er at finde på Danmarkvaagner.dk: Chemtrails er konspirationsteorien om, at “nogen” har puttet giftstoffer i flys brændstof eller har sat tanke med giftstoffer på flyene. Det, der normalt betegnes som “contrails”, altså de hvide striber, der ses fra højtflyvende fly, skulle være “chemtrails”.

En aktuel historie fra den 28. november 2023 beretter, at en pilot fra Lufthansa skulle være blevet fyret, fordi han nægtede at sprøjte chemtrails under en flyvning fra Frankfurt til Barcelona, med det resultat at millioner af europæere forblev sunde, frugtbare og ikke-autistiske. Pilotens manglende samarbejdsvilje skulle have forårsaget et tab på et trecifret millionbeløb for Lufthansa i erstatning til “den hemmelige verdensregering”.

Kilden er “Der Postillon“.

Desværre har Danmarkvaagner.dk ikke opdaget, at “Der Postillon” er en tysk satire-hjemmeside, hvor man også kan læse den tragiske historie om Schrödingers kat, der endegyldigt er konstateret død efter åbning af en lukket kasse fra 1935, at Nobelprisen i kemi er gået til den person, der var den første til at smide Mentos i cola og at McDonald’s har åbnet en filial på Formel 1-banen i Østrig for hurtigtkørende bilister der bliver sulten under kørslen.

Kan vi konkludere, at Danmarkvaagner.dk har sovet i timen?