af Mark A. Roni, Ph.D.

Er du en ganske almindelig klamphugger?

Måske er du et misforstået geni?

Eller er du blot ude på at tage røven på syge mennesker og score kassen? Altså en dr.kvak i svøb? Se, så er løsningen her!

. U N I V E R S I T Y . D I P L O M A S .

Do you want for a prosperous future, increased
money earning power, and the respect of all?

We can assist with Diplomas from prestigious non-accredited universities based on your present knowledge and life experience.


No required tests, classes,
books, or interviews.

Bachelors, masters, MBA, and doctorate (PhD) diplomas available in the field of your choice – that’s right, you can become a Doctor and receive all the benefits and admiration that comes with it!

No one is turned down.

Confidentiality assured


CALL US  24 HOURS A DAY, 7 DAYS  A WEEK

  (including Sundays and holidays):

1-214-242-2327

Contact us NOW to receive your diploma within days,
and start improving your life!

Denne fristende annonce modtog jeg i min mail den 14. december 2003, lige tids nok til at give mig selv en prestigefuld julegave: et diplom, der understreger mine sande evner.

Løfterne er jo lovende, for ønsker jeg en indbringende fremtid med øget indkomst og respekt, ja så tilbydes jeg assistance med at få et universitets diplom.

Det er næsten lettere end at klø sig i nakken! Der kræves ingen undervisning, prøver eller bestået eksamen. Lærebøger? Niks! End ikke en samtale med diplom mageren. Det hele er faktisk 100% sikkert – for ingen, og der skrives ingen , lades i stikken. Det eneste man behøver at fortælle om, er ens nuværende viden og livserfaring, så bliver et passende diplom strikket sammen.

Har du siden din konfirmation arbejdet som "tissemand" på toiletterne under Rådhuspladen i København. Og ikke et ondt ord om det! Eller frekventeret den samme bænk nat efter nat i Ørstedsparken, og måske haft kolde drømme om en dr. -grad? Måske er du forfatter, har let til nåle og trænger til et udvidet visitkort med lidt pondus? Ingen problemer, kontakt ovenstående annoncør, så bliver der skruet et diplom sammen. Således bliver det muligt for dig, at få stivet din selvtillid af og et afsæt til at du kan skabe dig et bedre livsgrundlag og en fed hyre.

"Verden vil bedrages" – jamen, så gør det da!

Diplomer skal jo rammes ind og hænges op på væggen. Titler hører hjemme på brevpapir og visitkort. Så i det mindst kræves det, for at opnå gennemslagskraft, at du ikke er hjemløs men har en væg at knalde diplomet op på. Endelig er det rart med lidt startkapital til  tryksagerne.

Annoncen er afsendt fra en hotmail -adresse (!) under navnet Irving Terry [tm760rwuii@hotmail.com]. Der loves fuld fortrolighed, og man kan ringe til denne diplom-døgnbutik dag og nat helt uafhængig af GMT. Jeg har ikke prøvet, for jeg har endnu ikke haft et akut behov for et diplom.

Det eneste jeg ikke kan læse noget om, det er prisen. Og lur mig, hvem er det mon, i sidste ende, der går efter en indbringende fremtid med øget indkomst?

*) Mit mulige kommende navn, hvis jeg indleder en ny karriere med diplom og ph.d. -grad. Dog skal jeg først have godkendt navnet ved en numerolog. Desuden skal jeg have fastsat en god dag at skifte navn på hos en astrolog. Sluttelig vil jeg anbringe et par krystaller på diplomet og sørge for at holde det fri af jordstråler. Så skulle det for pokker ikke kunne gå hen og blive andet end en succes.
Indtil da: Willy Wegner

[*]