af Ole J. Knudsen

Som noget helt unikt har Stenslundcenteret, et plejecenter i Odder, nu fået etableret en kanal der forbinder Jorden med Himlen.

Det har kostet kommunen omkring 3000 kr. Teknisk Forvaltning har ikke været involveret, kanalen er nemlig etableret af en alternativ behandler ved navn Elisabeth Sieg. Kanalen bevirker at nogle ånder, der angiveligt var skyld i natlig uro på plejecenteret, kunne slippe ud og stige til himmels.

Historien ”Kommune betalte for åndemaner” blev bragt i Horsens Folkeblad den 3. december 2005 og har været omtalt i flere aviser via et nyhedstelegram fra Ritzau.

Til Himlene rækker….
af Ole J. Knudsen
Odder Avis 8 december 2005 (Debat)

3000 kr. er faktisk billigt for to besøg af en åndemaner. Ifølge vedkommendes egne hjemmesider koster det for eksempel for en hel bondegård, 1500 kr (incl. moms) pr. besøg, hvor CITAT: “Huse og stalde kan renses for jordstråler med krystaller og sten. Ånder/jordbundne sjæle bliver hjulpet videre på deres rejse.”

Hertil kan tilføjes, at dette “lysarbejde”, hvor der arbejdes med “kristusenergi”, og kirker renses og forbindes (!) via gamle kirkeliner, er uden moms, når det drejer sig om mennesker, som det formentlig har været tilfældet i forbindelse med den åndelige rensning af Stenslundcenteret.

Ifølge et pressetelegram fra Ritzau, og omtale blandt andet i Horsens Folkeblad i den forløbne weekend er der anvendt kommunale midler til betaling af den pågældende, som i sandhedens interesse ikke præsenterer sig selv som åndemaner, men som “DK-Kinesiolog og kranio-sakral-terapeut”, som har grønt bevis, og er fra Skanderborg.

Tænk, hvad det ville have kostet bare i transport, hvis Stenslundcenteret i stedet for at bruge lokale kræfter havde indforskrevet åndemaneren Manuaq Bertelsen fra Nuuk, som for nogle år siden rensede kontorer i det grønlandske hjemmestyres bygning for overleverede ånder fra den danske kolonitid.

Eller endnu værre, hvis man havde brugt den samme “spøgelseshjælper”, som fodboldklubben AGFs supporterklub (som i øvrigt kalder sig “Galehuset”) i nabokommunen brugte den 5. marts i år for at få forbedret stemningen i klubhuset. Resultatet var 148 uddrevne ånder af afdøde soldater fra Østfronten og tre trolde.

Vi skal nok være taknemmelige.

Tilbage sidder jeg alligevel personligt med en vis uro: Jeg bor mindre end 300 m fra Stenslundcenteret. Har kommunens tekniske forvaltning sikret sig, at den kanal fra jorden til himmelen, som blev oprettet under seancen, nu også er tilstrækkeligt stabil og miljømæssigt forsvarlig ?

I tilfældet AGF gik der jo tydeligvis et eller andet galt; se bare på sportssiderne. Et par vandrende ånder ved Amtsgymnasiet og på Østermarksvej kunne vi måske nok se igennem fingre med, men trolde, i julemåneden!

Og hvad med økonomiafdelingen i kommunen: Er der indsendt en korrekt udfyldt elektronisk regning, uden moms, men med EAN-nummer og specifikation af det udførte arbejde? Hvordan skal de stakkels regnskabsfolk sikre sig, at arbejdet faktisk er udført – er der indhentet beediget erklæring fra de pågældende ånder, og er der nu endelig blevet fuldstændig ro på Stenslundcenteret?

Hvis det sidste kan bekræftes, var der måske endnu et par offentlige bygninger i området, som også kunne trænge til at blive blæst grundigt igennem for diverse overtro, spøgelser og skeletter i skabene.

Relaterede artikler

Spøgelser i de kommunale klædeskabe

Spøgelsesjagt på kommunens regning

Ingen spøgelser i Gribskov

Spøgelser bag tremmer

Uhuhh – spøgelser